2014. 09. 23.

Vagyok,...

...hagyom, hogy az órák teljenek, s elvégezzék bennem munkájukat.

Ezt talán illett volna idézőjelbe is tennem, mert lehet nem így, meg nem tudom kitől, de valahol olvastam, és megragadt. Nagyon ráillik mostanság napi tevékenységemre. Nem igazán vagyok toppon(vagyok én azon valaha egyáltalán?), de a lelkem igyekszem rendben, kordában tartani.
Ma is elindítottam és órák óta hallgatok tibeti harangjátékot, csupán háttérzajnak. Kezdetben kifejezetten idegesít, de aztán lecsendesít(na nem, mintha itt magamban zajonganék :D), majd elkezdi lúgozni az agyamat. Amikor már semmi gondolat nincs bennem, csak a harangok(tálak) zsongását hallom, már majdnem az álom határán béke költözik a lelkembe....nagy szükségem van rá...gyógyulok...

Ez itt egy rövidebb változat hangtálakkal az elcsendesedéshez:
 

Ez itt a  11 órás,, csaknem egész napra szóló. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne rá, ha egyedül vagy otthon és megengedheted magadnak, hogy csak magaddal foglalkozz.

2 megjegyzés:

Éva írta...

Kedves Márta sokan sokszor érezzük hogy szükségünk van feltöltődésre! Este sokszor Tv nézés helyett, inkább csendben próbálok relaxálni.A számítógépem eléggé gyenge most még ezt a videót sem tudom meghallgatni pedig kíváncsi lennék rá. Szép és nyugodt éjszakát kívánok sok szeretettel!

Monika írta...

Drága vagy!!!! Ezen jót mosolyogtam: olyan Mártás: "Kezdetben kifejezetten idegesít, de aztán lecsendesít.." :)))Ölellek!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...