2014. 05. 27.

Gyógyító vörösréz

Ezt az anyagot tegnap kaptam Allácskámtól, mintegy telepatikus válaszként a neki fel nem tett kérdésemre. Biztos lesz köztetek, aki a tünetek alapján a  maga problémájára ismer.

Napjaink embere a mindennapi élete során különböző nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzást kibocsátó berendezések sűrűjében él. Az utcán ott van velünk a mobiltelefon, a lakásban órákon át nézzük a televíziót, ételeinket mikrohullámú sütőben melegítjük, AZ irodában számítógépek között dolgozunk, elektromos gépekkel mosunk, főzünk, takarítunk. Ahhoz, hogy ezek a berendezések folyamatosan rendelkezésünkre állhassanak magasfeszültségű vezetékek, trafóházak, erősítő-és adó-vevő tornyok hálózzák be országunkat.

Ma már tudományosan bizonyított, hogy a mindennapi élet során használatos elektromos készülékeknek a sugárzása káros hatással van szervezetünk működésére, és a többi készülék működésére is.

A külső mágneses mezők befolyásolják agyműködésünket. Alvászavart, fejfájást, migrént, idegességet, koncentráció-képtelenséget, fülzúgást okozhatnak, legyengítik AZ immunrendszert. Csecsemők, terhes nők, gyenge immunrendszerrel rendelkezők, allergiás betegségben szenvedők fokozottan érzékenyek AZ elektromágneses mező hatásaira.

Hogyan tudunk védekezni ezek Ellen a hatások Ellen? Elektroszmog árnyékolására alkalmas fémezett szövet használatával.
Aes Angelus elnevezésű rezezett textíliát tartalmazó termékek alkalmazásával.

Ezek a szövetekkel árnyékolják a nagyfrekvenciás sugárzásokat.
- Táskába, pénztárcába építve megvédi a bankkártyákat, floppykat, így azokon nem sérül meg AZ értékes információ.
- Beépítve a tapéta, padlószőnyeg, parketta alá védi lakásunkat a káros földsugárzásoktól és a közeli adótornyok, elektromos vezetékek sugárzásától; lehallgatás-biztos tárgyaló, iroda építhető. Műtők érzékeny berendezései árnyékolhatók Le.
- Matrac, gyapjúderékalj alá vagy ágyunk fölé baldahinként helyezve nyugodtabbá válik alvásunk.
- Terhes nők számára olyan kötény használata ajánlott amely tartalmazza a rezezett textíliát, így a magzat védetté válik a számítógép, televízió káros hatásaival szemben.
- Számítógép előtt dolgozóknak, TV-szerelőknek ajánlott a szövet mellénybe, vagy ruházatba történő beépítése, ami megvédi a szervezetet a képernyő által kibocsátott káros sugárzástól.
- Villanyszerelők, trafóházak, adó-vevő tornyok közelében dolgozók számára rezezett textíliából készített védőöltözet használata ajánlott.

A nagy felületű réz (aes Angelus textilréz) képes oldani AZ izom és érgörcsöt, árnyékolja AZ elektroszmogot. Nagyon jó a hővezető képessége és infravörös reflexiója. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirokkeringés, a szervezetben visszaáll a normális működés. A réz biokémiailag is nagyon fontos, ismert nyomelem. Néhány, a szervezet fejlődése szempontjából fontos réztartalmú enzim: tirozináz, citokróm-oxidáz, dopamin-b-hidroxiláz, szuperoxid-dizmutáz és amin-oxidáz. Napi igény 1-2 mg. A réz élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe és felszívódhat bőrön keresztül is. Idősebb korban ügyelni kell a megfelelő rézszint fenntartására, mivel számos időskori népbetegség oka a rézhiány. Sajnos AZ utóbbi évtizedekben kiszorult a réz a mindennapi használatból (pl. rézkilincs, réztartalmú permetező szerek, rézedények), ezért pótlásuk különösen fontos. A rézhiány tünetei: vérszegénység, ödéma, törékeny csontok, ingerlékenység, fáradékonyság,

1 megjegyzés:

Monika írta...

Nagyon örülök!!!!!
Bizony fontos anyag a réz! És valóban kevesebb van belőle....
Ami még véd a káros sugárzásoktól, az a nemez.Pl.jó nemeztokban tartani a mobiltelefont,én így hallottam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...