2014. 04. 16.

Bizony előfordul...

...hogy a legjobbnak tűnő elhatározás, megvalósítás balul sül el. Nos az én ajtódíszem ennek tipikus esete. Azért mégis felrakom, mert tanulni lehet belőle, hiszen az ötlet jó, egyszerű, alig valamiből megvalósítható.
Nem is azzal volt gond, hanem a megvalósítással. Kész lett, de nagyon rikítóra sikeredett, bár nem vagyunk egyformák, meg ugye az izlések és a pofonok....de sikerült eltölteni vele egy délutánt, mégsem kerül az ajtóra.
Az inspirációt a fenti kép adta, innen
A megvalósítás képekben:
A tépőtömb egyik oldala öntapadós és látszólag nagyon jó megoldás, de sajnos csak egy időre. Pár perc elteltével az összeillesztés megadja magát, ezért célszerű vízbázisú ragasztót, vagy stiftet használni, de a tojás fehérje, vagy a csiríz is megteszi.
Az első hiba itt kezdődött, hogy nem sárgával kellett volna indítani, vagy a következő sornak csak egy fokkal kellett volna erősebb színnek lennie.
Úgy igazán az utolsó fázis rakta a csúfságra a koronát, azokat a virágokat nem kellett volna belerakni. A hiba az én elképzelésemben volt.  
Nem mentség, hogy igazából a színek nem ilyenek, mert a telcsim nem a valós színeket adja bizonyos színtartományban, ráadásként a blogger sem szépíti a dolgokat. Mindent összegezve ez ne riasszon el senkit, a folyamatot érdemes követni, de a színekkel óvatosan kell bánni.

3 megjegyzés:

Agnes. írta...

Rikito, de nekem akkor is nagyon tetszik:)

G.Marta írta...

Ágikám, nagyon udvarias, kedves vagy, köszönöm!!

Sári mama írta...

Mártikám, ezt Te követted el? Innen is látszik, hogy még nem ismerlek minden oldaladról, de szeretnélek. Csúcs Vagy! Nemcsak azért amit csinálsz, hanem azért is, mert közhírré teszed. És bizony az idén az élénk szín lesz a divat! :)
A lányom tanítónéni, és most keres, kutat anyák napi ajándékötletek után, amit a suliban a gyerekekkel meg tudnak csinálni, hát ez a részletes leírás pompázatos, köszönöm szépen, máris küldelek neki, gyorspostán! Puszi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...