2012. 09. 28.

A világ legjobb apukája és a lánya

                                           
Nem könnyű mesterség apának lenni, erre alighanem bárki rábólint, akinek megadatott ez a csodálatos dolog. Az ember sokszor türelmes, legalább olyan sokszor nem, és bár kételyek és fenntartások nélkül imádja gyermekét (avagy gyermekeit), azért néha az idegeire megy (mennek).Körülbelül így lehet a dologgal Dave Engledow is, aki lánya születésekor elhatározta, dokumentálja majd Alice Bee életét, a sorozatot pedig felnőttkorában átadja majd a lányának, hogy mindig emlékezzen a gyerekkorára.

Más kérdés, hogy amikor Alice Bee felnő és kezébe veszi a családi fényképalbumot, éri majd egy-két meglepetés..

                  

Dave Engledow eredetileg a sorozat részének szánta azt a fotót is, amin elcsigázott arcot vágva a lánya cumisüvegéből tölt magának tejet a kávéjába. Már éppen elkattintotta volna a gépet, amikor eszébe jutott, hogy nagyobbat ütne, ha a bögrén lenne valamilyen jellegzetes felirat is.

Így került képbe a Világ Legjobb Apukája bögre, ami azóta már több, mint ötven fotón szerepelt. A kép ugyanis felkerült az internetre, őt pedig bombázni kezdték bíztató levelekkel. A képekből most naptár készül, amire már több mint négyezer dollárt gyűjtött össze internetes támogatóitól.



A népszerű apa szerint a képekkel önmaga és a többi családfő elé tart görbe tükröt, így próbálva (paródiával, összekacsintással) feldolgozni legnagyobb félelmét is: azt, hogy egyszer ő is olyan erőszakos és nemtörődöm apa lesz, mint amilyet a képeken alakít.


                                            forrás:http://kivultagasabb.blog.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...