2014. 11. 11.

Nem jól mennek mostanság a dolgaim

Komoly, szűnni nem akaró fájdalmaim lettek a jobb kezemben, ami lehet a sok tekeréstől, de lehet földi utam végének első komolyabb jele is. Egyelőre leállok a tekeréssel, hátha javul a karom. De a Meska is elutasította képeket, mondván csináljak élesebb, profibb képeket. Sajnos a telóm csak ennyire képes, más megoldásom egyelőre nincs, így marad a várakozás. Van ugyan egy komolyabb fotómasinám, de az újonnan vásárolt elem csak annyira képes benne, hogy az optikát kitolja, aztán annyi, tehát valami prücök van vele. Na igen,...tudjuk, a szegény embert az ág is húzza...de meddig?

11 megjegyzés:

VRJúlia írta...

Szeretettel gondolok rád! Erősödj meg, jobbulást!

chanson írta...

Gondolunk Rád! Jobbulást neked!
Sok legyengült, idősödő szervezetet megvisel az idei év...

Vannak fényképezőgépek, amik nagyon "zabálják" az elemeket anélkül, hogy valami bajuk lenne. Érdemes akkut venni hozzájuk, bár annak meg az ára húzós.
Az enyém tartós elemmel 4-5 vakus kép után megadja magát, képtelenség azzal használni, a sima hagyományos elemmel nem is működik.

Éva írta...

Pihentesd most egy kicsit a kezed, biztos az időjárás is hatással van rád de szerintem a kézimunkázásod is!Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Monika írta...

Szeretettel gondolok rád! Tudod.....

G.Marta írta...

Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy figyeltek rám!!♥♥

Sári mama írta...

Mártikám, van egy ötletem, mivel én is telefonnal fényképezek. Megnéztem a fotóidat, és lehet, hogy ha távolabbról, magasabbról fényképeznél, akkor élesebb lesz. Utólag lehet vágni, képszerkeszteni, korrigálni, csak legyen egy jó anyag. Próbáld ki, segítek a továbbiakban. Bocsánat, hogy most keveredtem elő.

G.Marta írta...

Sárikám, nagyon aranyos vagy, de messzebbről nem igazán látszik a lényeg: a csíkok tekerése, a minta formája. Még ettől közelebbit kellene csinálni, de éleset.
Sajnos most olyan beteg vagyok, hogy kérdés van-e értelme foglalkozni a Meskával, mert lehet nem tudnék helytállni akár két megrendelés erejéig sem. Így egyelőre nem tudok foglalkozni vele. Sajnos az élet ezt hozta és az orvos véleménye szerint pont a sürgős hajtogatással ártottam magamnak, de hála az Úrnak semmi köze a rákhoz, "csupán" idegzsábám van.

G.Marta írta...

Na és ami lényeg, a Meskának nagyon komoly elvárásai vannak a fotókkal szemben, gondoltam is rá, hogy nem fogják elfogadni. Bár így lenne ötösöm a lottón, ahogy ez bejött!! Igaz??

Orsi írta...

Remélem jobban vagy már!

Agnes. írta...

Draga Marta!

Jobbulast kivanok Neked , es kivanom az egyeb gondok is megoldodjanak.

Szeretettel olellek, Agnes.:)

G.Marta írta...

Köszönöm Orsikám, Ágikám, nagyon kedvesek vagytok. Sajnos nem javulok, sőőőt...Kezem felkötve, rengeteg gyógyszer, injekció. Ez most kihágás részemről és valóban ennyit is megérzek, visszavet a gyógyulásban.

Ti legyetek jók, nagyon vigyázzatok magatokra!!♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...