2014. 10. 24.

Számvetés? Programajánló!

Megint eltelt egy nap, amikor a terveimet nem sikerült teljes mértékben megvalósítani. De mit is várok én egy ilyen comorú, borongós, esős naptól, ami az ember lányának hangulatára, fizikai teljesítő képességére is képes rányomni a bélyegét?! Eszembe jutott egy gondolat, amit itt olvastam valakinél: "ne az estére beért termés alapján ítéld meg napodat - inkább gondold végig, vetettél-e eleget!"(Bocs, megígérem, hogy visszaolvasok a kedvenceimnél és beszúrom ide, hogy kinél olvastam)
Végig gondoltam. Jó kis nap volt ez minden től függetlenül és még nincs vége!

8 után nagyon készülök a kis virtuóz csemetéket megnézni az M1-en. Biztos nagyon jó lesz. A felnőtteké is csodás volt a múlt héten, ettől még nagyobb meglepiket várok, hiszen 6-13 évesek tesznek ki magukért. Az ilyen-olyan címmel titulált tehetségkutatóktól már herótom van, Ezeket mellőzve nagy csemege lesz ez annak, akit érdekel a ma esti kutatás a kis palánták között. Szorítok  nekik!!

6 megjegyzés:

Monika írta...

Nővérem is ajánlotta,hogy nézzem.Most éppen fürdenek az unokák és veszekednek.:)Elkezdődött.:)

Agnes. írta...

Kuldok egy kis joidot, itt meg tart!

mancoka kertje írta...

Mártikám, örülök, hogy jó napod volt! Ma talán már ti is megszabadultok az esőtől. Engem is nagyon nyomasztott, ki se tudtam menni. Jelenleg már nem esik, és ez nagyon jó, már ez is feldobja a hangulatom.
A nap befejezése is jó volt, mert igazán tehetséges kis zenész palántákat láthattunk. A beteg kislány (Sajnos a neve nem jut eszembe) ereje, vidám kis arcocskája nagyon megható és tanulságos volt. A zenélés közbeni szomorú szemecskéi egy teljesen másik gyereké voltak. Megsirattam. Mennyi mindent elárult róla, ahogy simogatta az új kincsét! Ezek a műsorok hiányoznak nagyon.
Szépséges napot neked!

G.Marta írta...

Mónikám, az is zene, egy másfajta zene.Te ott vagy közéjük karmesternek! Majdcsak megbékélnek és piano következik az idő, a kor haladtával...Így lesz meglásd! ♥♥

G.Marta írta...

Ágikám, az már nagyon ránk férne, mert az idén már nagyon kijutott a rosszból...Hálásak leszünk, ha a messzi távolból ideér!!♥♥

G.Marta írta...

Mancókám, nagyon örülök, hosszú szünet után olvashatlak, szólsz hozzám!! Én már megtanultam a semmit is jónak ítélni, de ehhez sajnos göröngyös, fájdalmas út vezetett.
Vivien volt az a kislány, a vezetéknevét sajnos nem tudom. Igaz, én nem vagyok vájtfülű, de én tovább engedtem volna, de lehet sokkal jobban járt így.
Kellemes, pihenős napokat kívánok Nektek!♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...