2014. 09. 07.

Tudtad, hogy...puffogok

Nagyon jó ez a  cím, így összeírva! :DD
Tudtad, hogy...
...a Duna a Föld egyetlen olyan folyója, aminek a hosszát nem az eredettől, hanem a torkolatnál lévő világító-toronyban elhelyezett "0" kilométerkőtől mérik?
 ..továbbá  a  legnemzetközibb folyónak tartják, mivel 10 országon halad át, vízgyűjtő területe pedig 7 további országot érint.,Több jelentős település, köztük 4 főváros is emelkedik a partjain.
Na ezekre a tényekre csak úgy rácsodálkoztam ma a NGC adásában látott Dunáról készült filmekben. Bevallom ilyen ismereteim nem voltak csodálatos, olykor ijesztő folyónkról.
De biztos nem én vagyok az egyetlen!! Vagy mégis?? Megjegyzem, a torkolati kezdetről még a Wikiben sem találtam utalást.

Puffogok...
...mert már megint nem működik flottul minden. A bejegyzések alján a kínálatot végre sikerült újra telepítenem, erre már megint nem működik, mondván a blognak nincs ilyen oldala. Dehogy nincs!!
A napokban a Firefox összeomlott, újra kellett telepíteni, azóta a jobb oldali modulok ott vannak, de mégse, mert nem látszanak. Mit tehetek?? Írtam a Googlenak, remélem el is olvassák és javítanak. Nem is tudtam hogy a Blogger a Googlehoz tartozik!? Pedig igen!

3 megjegyzés:

Monika írta...

Sajnálom....:(
/ én meg olyan sikeresen elállítottam az egyik szám.gépet,hogy még.:( Jajjj! /

Agnes. írta...

Ezeket az infokat en sem tudtam.Koszonom!
Bizom benne mire olvasol, mar valaszoltak es minden rendben van!

puffogasmentes hetet kivanok:)

apimami írta...

Én sem tudtam ezeket az infókat a Dunáról!
Köszönöm Mártika,hogy most okosabb lettem!
Puszillak szeretettel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...