2014. 08. 27.

Ásványvíztől fertőzés?

A közelmúltban a lányomon furcsa kiütések jelentkeztek, amik aztán óráról órára terjedtek. Én, a veterán allergiás, hozzá sem tudtam szagolni, mert ez más volt és mintha órához lett volna igazítva, főleg éjszaka járt tűrhetetlen viszketéssel.

Az első állomás egy híres nagytudású bőrgyógyász doktornő volt, aki kapásból allergiának diagnosztizálta,  szteroiddal kívánta gyógyítani és bizony sértve érezte magát, hogy a lányom ellenállt.
Következő állomáson biorezonanciával vírusos toxin mérgezésre gyanakodtak, ami egy  újabb gyermekbetegség(parvo víros B), az ötödik a sorban, nem tudni honnan, mitől van és hogyan terjed.  De nem részletezném...röviden ahogy a kiütések száma, mérete növekedett, vele egyenes arányban az orvosok száma is. Lecsapolt vér számtalan kémcsőben, eredmény semmi. Aztán mégiscsak lórugásnyi szteroid injekcióban, mert el kellene tüntetni, fontos tárgyaláson lenne megjelenés. Semmit nem használt.
A kiütés már a teljes testén volt, csupán az arcát, dekoltázsát kivéve.Na igen, mondhatnánk azt is, hogy egy igazán korrekt nyavalya volt, hogy pont a legfontosabbat egy nőnél békén hagyja. Na de az éjszakák, szinte tűrhetetlenek voltak!
5 hétig tartott, mire szép lassan, mondhatni minden gyógyszer nélkül elmúlt, csak egy végtelen kiszáradt, érdes bőr maradt utána, amit idő kell rendbe hozni.

Hogy mi volt ez, valójában nem tudni. És most mit olvasunk?? Igaz ő nem ezeket az ásványvizeket itta, na de itt, ahol minden csak utólag derül ki, lehet bízni bármiben is?
Ha még nem hallottál róla, szánj rá időt, mert az egészségedről lehet szó:

http://index.hu/tudomany/2014/08/26/pseudomonas_aeruginosa_egeszsegere/

http://index.hu/gazdasag/2014/08/26/12_fele_asvanyvizet_vontak_ki_a_forgalombol/

4 megjegyzés:

Monika írta...

Én már sajnos nem csodálkozom,hogy ennyi betegség tört ránk, mert minden élelmiszer,ivóvíz tele van sok mindennel,ami nem jó.
Hosszú évek óta nem veszek ásványvízet és be is igazolódott, nem csak a mostani esetből.
lehet,hogy 1x majd a most használatos vízszűrő kancsónkról is kiderül,hogy nem jó. Nem tudom.

Kívánom,hogy minél előbb rendbejöjjön a lányod!

Éva írta...

Talán tegnap láttam a híradóban és mikor azt mondták hogy nem kell pánikolni egyből az jutott az eszembe hogy biztos lesz ennek utóhangja. Mert ha tiltakoznak akkor annak általában az ellenkezője igaz! Az unokámnak most vírusos torokgyulladása volt és a doktornő mondta hogy ha elmúlik a láz a gyereknél akkor jön a kiütés és valóban így volt. Nem kellett rá semmi magától 2-3 nap alatt visszahúzódott! Lányodnál nem volt torokfájás az utóbbi időben? Kívánok mielőbbi teljes gyógyulást !

G.Marta írta...

Mónikám, én sem iszom ásványvizet hosszú évek óta a tgy.tanácsára. Vízszűrőt használok én is. Gabim viszont azt itta. Ki tudja?! Csak olyan egybehangzik, azért gondoltam rá rögtön, hogy attól lehetett.

Már jobban van hála Istennek, csak a bőrét kell helyrehozni.

G.Marta írta...

Évikém, ennél a nagyranőtt gyereknél(45 éves)nem volt semmi előzmény, csak nagyon ijesztő kinézettel a mellén kezdődött ami nagyon gyulladásnak nézett ki.
Nagyon megijedtünk, mivel van egy ilyen mellrák fajta a gyulladásos mellrák. Az első komolynak tűnő diagnózisig a poklot megjártuk.

És látod, egy kis vacak baktériumocska okozhatta.!?

Köszönöm Évikém a jókívánságod!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...