2014. 07. 01.

Nem sűrűn látogattam...

...mostanság a blogomat. Egészségügyi, technikai fennforgásaim voltak, vannak.
Sajnos a jobb lábam olyan vészes állapotát produkálta, hogy beláttam valamit sürgősen kezdeni kell vele. Nos az elhatározásnak a lányom közbenjárásával napi nyirokmasszázs lett a vége, ami várakozáson felüli eredményt hozott. A bokám hosszú idő után köszönőviszonyba került velem, de speciális gumifáslit kell feltekerni rá minden nap, meghatározott technikával, ami kezdetben mindenkinek problémát okozott. Sajnos én meg képtelen vagyok a dolgok végére járni, tehát segítséget kell igénybe vennem minden nap. Tegnaptól az önkormányzat házi gondozószolgálata van segítségemre ebben, ami hatalmas lehetőség minimális összegért.

Közben a lányomat is megtámadta egy eddig tisztázatlan valami, ami szinte a teljes testére kiterjedő, kellemetlen, viszkető kiütésben nyilvánul meg. Annyit már tudunk róla, hogy nem allergia. Már 3.hete küzd vele és nemhogy csillapodna, napról napra terjed. Eddig 4 orvos látta, műszeres vizsgálaton is volt, de a találgatásnál nem jutottak tovább. További vizsgálatok következnek.

A masinám is beadta a kulcsot, napokon keresztül elvonási tüneteim voltak.
Végül visszakaptam, de nem úgy ahogy szerettem volna. Új op.rendszer, új módi, ami sokszor nem működik(vagy nem tom hogy működik), csak az idegbajt hozza rám. Sok minden nem az, aminek kinéz, a Word önállóan tevékenykedik, odarak dolgokat ahova akar, az én elképzeléseim is sorra dőlnek dugába. Pl.az előző bejegyzés napraforgója és a róla szóló vers, minden erőfeszítésem ellenére csakis a bal oldalon hajlandó megjelenni. De hogy mééééér??
Hiába no, a technika képes kifogni az öregen. Eddig is voltak számomra érthetetlen dolgok, de most meg szinte csak az van. Bele lehet a Win7-be szokni? Már az is nagy bajom vele, hogy a megszokott képszerkesztőm nem úgy működik vele, ahogy az XP-vel tette, márpedig a szokás nagy úr, mint tudjuk.

4 megjegyzés:

Horváth Emerencia írta...

Minden jót kívánok Nektek!

G.Marta írta...

Köszönöm Kedves Emikém!! Nektek is minden jót kívánok!!♥♥

Sári mama írta...

Ahogy olvaslak, nem unatkozol! Az XP-t úgy el fogod felejteni, hogy ha visszaállítanák, az lenne furi! Persze idő, amíg megszokod, prüszköltem én is eleget, és még mindig okoz meglepetéseket ez az operációs rendszer.
Azt kívánom, hogy a lányodnál minél előbb találják meg a kiváltó okot, nem egyszerű a helyzet, ezer és plusz egy oka lehet. A Jó Istenünk áldását kérem Rátok! Szeretettel küldöm virtuális ölelésem, de azt szívből! <3

G.Marta írta...

Drága Sárikám, lemaradtam tegnap, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked boldog névnapot, a Jóisten áldásával egészséget, bőséget!!♥♥♥
Lányom állapota nagyon, de nagyon lassan javul, a viszketéstől rettenetesen szenved. Vírus, de nem tudják mitől van, hogyan terjed. Most a kivizsgálások sorát kell végigjárnia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...