2013. 06. 02.

Köszönet....

...mindazoknak, akik kitartottak és olvasgattak a "távollétemben" is.
Határidős munkám volt, remélem életemben utoljára. A saját vegetáló cégemről kellett a mérleget, bevallásokat megcsinálni, ami a régi tempóban max 2 nap lett volna, de ez most nem így történt.
Elismerem, hogy nem csak az izületeim vannak berozsdásodva. Döbbenet utólag visszagondolva, hogy a bizonytalanság milyen semmiségeken képes görcsöltetni!!
Már két éve, hogy igazán felelős munkát a szakmámban nem végzek, amit csinálok, az csupán könyvelői segédmunka, de meg is látszott most a teljesítményemen!

Na de túl vagyok rajta,...ez már nem lesz akadály, hogy sűrűbben megmutassam felétek a sokszor lapos gondolataimat. A bezártság, a semmittevés nincs hasznára az emberlánya szellemiségének. Nem ritka, hogy szavak nem jutnak eszembe...és nem az olyanok, mint az  impresszionizmus, hanem mint pl. az ecset. Aggasztó!!

Nagy elhatározás, hogy visszatérek a rejtvényekhez, ha már az olvasáshoz nincs türelmem. Igaz sok időt vesz el ha belefogok, de valamit tennem kell a teljes leépülés ellen. Remélem sikerrel járok!!

2 megjegyzés:

chanson írta...

Örülök neked, hogy többször leszel!

Munka... nagy dolog, hogy megcsináltad... A rejtvények pedig jók, tornáztatják az elmét. :-)

apimami írta...

A rejtvényfejetés jó ötlet...Magamon is észrevettem már,hogy a sok egyedüllét miatt beszűkült a szókincsem.Meg hát lássuk be a Mahjong játék sem bővíti.Márpedig én imádom.
Puszillak szeretettel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...