2013. 04. 13.

Újabb időt kaptam...


Isten kegyelme igazán lenyűgöző. Ő adott ismét időt, vagy feladatot szánt nekem, amit még el kell végeznem??
Csütörtökön befejeztem az 5 éves felülvizsgálat állomásait. A mellkas röntgen ugyancsak rám ijesztett, mert ahelyett, hogy kiadták volna a leletet, átküldtek átvilágításra. Szerintem az arcomra volt írva a rettenet, mert a vizsgálat végén a doktor felvilágosított, hogy azért kellett megnézni, mert a röntgenen valami tisztázatlan látszott, aminek a végére akartak járni. De nyugodjak meg, nincs semmi probléma, az a valami egy sima lerakódás. Na meg van az új feladat, borókabogyót fogok rágcsálni, az felszaggatja a csúnyaságot.

Szó-szó, a rettegés eléggé kivette az erőmet...DEEE ! már csak az onkológushoz kell mennem a leletekkel. Az ezekhez képest már csak egy semmitmondó pofavizit lesz.
Nem tudom megadja-e az évenkénti felülvizsgálat lehetőségét, vagy a daganatkáim miatt mégis lesz köztes időben is tortúra. Bár egy doki a múltkorában azt mondta a 2 centi se és a 2 db 1 centi se dagikákra, hogy azok már csak olyan komolytalan semmik. Igaz, hogy ő orthopéd orvos volt, de én adok a szavára !!

Hálát adok a Jóistennek, hogy a látókörömbe kerültek a gyógygomba kivonatok, amik a daganatkáimat már több, mint 2 éve a fele méretűre csökkentették és azóta sem mozdulnak, jól el vannak egymással, engem nem bántanak.

Ami eü. problémám van, csak annyiban van köze a rákhoz, hogy egy antihormon tabletta mellékhatásaként estem le a lábamról és azóta sem bírom összeszedni magam. Szóval élem az életem a bezártságomban, ahol szinte egyetlen mozgalmas kapcsolatom a külvilággal a net. Most hogy pár napig nem működött elfogadhatóan, elvonási tüneteim voltak. Én már nem tudnék nélküle létezni.

De akkor mi is lehet az én feladatom, amiért még élnem kell?? Nem tom.

8 megjegyzés:

VRJúlia írta...

Dehogynem tudod- hiszen végzed ezt a nemes feladatot. Én ilyen példával azt hiszem, még nem is találkoztam!
Isten áldjon!

Monika írta...

Nélküled már nem kerek a napom.:)♥

mancoka kertje írta...

Mártikám, tudod Te és csinálod is! Köszönjük a jó hírt, amit megosztottál velünk. Most aztán még nagyobb erővel és egészséggel folytasd tovább amit elkezdtél! Tényleg nehezebb lenne a net nélkül, de biztos vagyok benne, hogy találtál volna helyette más számodra is érdekes elfoglaltságot. Minden jót a továbbiakhoz, és főként jó egészséget!

Györgyi írta...

Carpe die ! Élj a mának és élvezd az élet gyönyörűségekkel teli pillanatait!
Öröm volt olvasni a jó híreidet.

Névtelen írta...

Hurrá!
stali

apimami írta...

Örülök Mártika,hogy jók az eredmények!
Azt pedig csak megköszönni lehet,hogy ennyi érdekességet,bölcsességet,szépséget megosztasz velünk! Ez sok munka,rengeteg idő...van dolgod bőven.
Ölelésem küldöm!
Piroska

G.Marta írta...

Köszönöm Kedveseim, hogy figyeltek Rám, hogy teszem a nagy semmit. Mert bizony az én napjaim semmik a Ti dolgos napjaitokhoz képest. Nekem se munka, se kicsi, se nagy, csak magamat kell elviselnem, nap, mint nap ez a feladatom, ...de ez nem kevés mondhatom.

Orsi írta...

Kedves Márta! Én is azt mondom mit többen felettem! Igenis van feladatod! És az Te el is látod! Nagyon örülök, hogy ha csak így a net világából is, de ismerhetlek! Köszönöm a sokszor nagyon kedves bátorító szavaidat!

Én pedig veled örülök a jó hírednek!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...