2014. 05. 05.

Remélem tegnap mindenkinek boldogságos,...

..szép napja volt, van mit jól elraktározni emlékezetünkben!

Délután eszméltem, hogy mennyire felelőtlen voltam a   köszöntéssel, pedig ha valaki, én aztán igazán tudom, milyen sóvárogni olyan után, ami nem adatott.

Szóval délután eszméltem, de akkor már mit írhattam volna azoknak, akiknek az élet legszebb ajándéka nem adatott, de számukra is eljött a vasárnap és erről simán elfeledkeztem? Mostanában gyarapodnak bennem ezek a lelkiismereti furdancsok, amit én, saját magamnak szerzek. Nem  mintha, hanem egyértelműen felületesebb vagyok, mint voltam korábban.
Ezért aztán igazán nem okolhatok senkit, semmit, csakis magamat. Nagyon sajnálom, ha bárkiben mélyen parázsló sebet szítottam. Ígérném, hogy majd jövőre bepótolom és kiköszörülöm ezt a csorbát, de lehet ezt pótolni? Arról a nagy kérdésről nem is beszélve, hogy még élek-e!
Sajnos lassan már listát kell vezetnem, annyi saram van, de majd megoldom. Addig is,    
                
                  mea culpa, mea maxima culpa!! 

4 megjegyzés:

Monika írta...

Milyen figyelmes vagy!!!!!Engem is nagyon bánt,ha elkövetek akaratlanul ilyen hibákat.Biztosan nem haragszik rád senki....

Sári mama írta...

Mártikám, erre az esetre is nagyon illik, amit Jézus mondott: "az vesse rád az első követ ..."
Hmm! Látsz Te itt valakit, aki dobálózni készül?
Hogy vagy? Ma reggel sokat voltál gondolatomban!Puszillak sorstársam!

G.Marta írta...

Drága Mamkám, ebben reménykedem!!

G.Marta írta...

Drága Sárikám, köszönöm kérdésedet, megvagyok, elvagyok. A gépemmel vannak gondjaim, talán egy nagytudású informatikus tud rajta segíteni. Ebben bízom, de nagyon!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...