2014. 04. 09.

Tálalási ötlet húsvétra

Találtam a Hoxán Virgonál
Húslevesből  aszpikot készítünk, a tojáshéjakat jól kimossuk. A tetszés szerinti szép szines hozzávalókat feldaraboljuk, majd petrezselyem levéllel együtt a tojásokat ezekkel megtöltjük, majd lehűtjük.

Tálalás előtt a héjat leszedjük, friss saláta levelekre tálaljuk.


Hozzá a sok autós locsolkodónak M.Ági Szeretetre-hangolt blogjában ajánlott pitypangos vizet kínálhatunk, ami látványnak is csodálatos. A sima csapvizet, vagy bubi mentes ásványvizet gyógynövényekkel ízesíthetjük, ehető virággal díszíthetjük, hogy a látvány még szebb legyen.

De olvassátok el hozzá Ági útmutatását, ami a készítéshez nem elhanyagolható!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...