2014. 04. 10.

Szokásom mélázni...

...afölött, hogy vajon honnan kap ötletet egy-egy kedves olvasóm Braziliában, vagy Ausztráliában, hogy egy bizonyos, már megkopott, beporosodott, régi posztomat elolvassa, szóval, hogy hogyan kerül a csizma az asztalra. És vajon hogy lehet, hogy a 2012.novemberében az uborkáról írt posztom a mai napig a legolvasottabb?
Ugyanis amikor a nap folyamán amikor ide először belépek, az első dolgom, hogy megkuksizom a napi statisztikámat és mélázok, mert időm, mint a tenger, meg mit is csinálhatna egy levitézlett gazdasági, aki a számokból ért és egyéb visszajelzéseket nem kap?
Hogy keresőmotorok dolgoznak a hálónak, azt tudom, de hogy aznap melyik, mi alapján válogat, az számomra rejtély.
Hogyan kerülhet például egyszerre placcra az én tehenes példám(ami természetesen nem az én ötletem és 2013.júniusában posztoltam) Stohl András 2010-ben történt ominózus balesetének hírével, no meg az egyes körökben 2013.októberében.bizonyára nagy érdeklődést kiváltott cikkel, ami valójában egy reklám, ami tudatja, hogy Udvaros Dorottya milyen természetes, műtét nélküli "arcplasztikát" végeztetett. De innen elindulva megtudhatod azt is, hogy valójában mi is a mimikri
Természetesen sok más egyéb is össze lett ott hordva, aminek megdöbbentő módon az a címe, hogy szórakoztató és érdekes cikkek a nagyvilágból. Mindenesetre nagy bizonyíték arra, hogy amit ide leírtál az kering a világban, mint az a bizonyos a levegőben és SOHA SEMMI NEM FELEJTŐDIK EL! Na ez legyen mindig szempont előttünk, mielőtt a közzététel gombocskát lenyomjuk!

Az új fejlécem felett is jobban el kellett volna gondolkodnom, mielőtt felraktam. Úgyhogy ismételten le fogom cserélni, egészen addig, míg pár nap utáni ránézésre is azt gondolom, hogy na, ez elmegy. Megközelíti az egyszerűt. Előre is bocsika!!

1 megjegyzés:

Monika írta...

Időnként én is megijedek a net világot átívelőségétől, mert azért az ember, legalábbis sokan,nem teregetjük ki a dolgainkat,vagy ha igen,elfelejtjük,hogy azt bárki,bárhol olvashatja.Érdekes az emberi agy,mert úgy raktározza el,mintha csak azok olvasnának,akik vissza is írnak.

A blogfejléceddel meg azt csinálsz,amit jólesik,mert ez a te blogod.:O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...