2014. 04. 18.

Januártól nyüglődtem rajta...

és persze pont ma, amikor inkább fel sem kellett volna kelnem, végére jártam a dolognak. Ideje volt,...az általam szabott határidő már réges-régen lejárt, de nem akartam még a húsvétot is lekésni az aktualitásban. Még korántsem értem a végére, de ma pontosan elegem lett belőle. Mert semmi sem az, aminek látszik, na meg semmi sem úgy működik, ahogy várnám. A többi majd csurog, de előbb méretre kell szabni a készletet.

Ez az amire elmondhatom, hogy cőrös is vagy, meg caros is vagy, de mégiscsak az enyíííím vagy! Hogy miről van szó?? Márta postájáról, ami egyszer majd dugig lesz teljesen, vagy 3negyedében maga készítette képeslapokkal. ha csak előbb nem dobja fel a talpát. Hogy már a Csendes óceán fuldoklik a képeslapoktól? Kit érdekel?! Ma elindítottam az n+1 változatot, mert szükségem van valami feladatra, na meg persze határidőkre, amit én magamnak szabok, aztán elszabok...aztán újra szabok és megint elszabok.
Hogy a sarki munkaszekrényem lassan két éve várja, hogy utoljára még gatyába rázzam, lefűzzem, ledaráljam, glédába rakjam a 8 évig irattározandó saját dolgaimat, kit érdekel?? Rajta van a bakancslistámon. Lehet ennek tudata éltet? Jobb is lesz, ha kivárom azt a nyolc évet, már csak 2017-ig kellene lézengnem és akkor már a kutya sem szólna hozzám, mehetne az egész minden lacafata nélkül az égetőbe és piszmogni sem kellene vele. Az igaz, de jó lenne a szekrényt eladni, az ára jól jönne. De az papírostúl nem kell senkinek...na meg anélkül se. Ez van!! A képeslapokban túrkálni odafönt lehet, a fenti sorból indulva. És előre, most, itt kérek elnézést!!

És ha még ennyi nem lenne elég magamból, eltörtem a szemügem szárát. Hát persze, hogy vele aludtam. Erre nincs garancia és mindkettőt ki kell cserélni, ami annál a bizonyos Expressnél potom 3,6 ezer ÉÉÉS 3 hét múlva lesz kész. Hááát méér? Most gyártják hozzá a fémet, vagy mi van ilyenkor? Az Exp. nem Express? Vagy vegyek másik keretet, azt rögtön megcsinálják. Ők nagyon kedvesek és adnak hozzá törzsvásárlói kedvezményt.

Na ez az a logika, amit én sosem bírtam leelőzni, de még utólérni sem. Ezért vagyok én cegény, ők meg nemcegények. Ennyi!! Na igaz, hogy jobb lett volna, ha ma fel sem kelek?!

3 megjegyzés:

Monika írta...

De jó,hogy felkeltél és megírtad,kiírtad ezeket a dolgokat és én elolvashattam.Ölellek!

Agnes. írta...

Aldott Husveti Unnepet kivanok!:)

G.Marta írta...

Köszönöm Lányok!!Nagyon kedvesek vagytok!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...