2014. 04. 08.

Érdekességek a nagyvilágból

diegokoisensazioni1.jpeg
 Diego Fazio Olaszországban alkotó rajzoló, művészi körökben DiegoKoi-ként ismerik. Hírnevét annak köszönheti, hogy úgy rajzol a ceruzával ahogy csak néhányan a világon. A legújabb darabjának a címe “Sensazioni”, ami olyan élethűre sikerült, mint egy fénykép.

Gyakran találkozhatunk olyan tehetségekkel, akik szokványos eszközökkel valósághű műveket hoznak létre, az árnyoldala a dolognak azonban az, hogy az elismerés mellet a vádak is érkeznek. Sokan gyanakszanak ilyenkor a photoshop, fotók használatára. Diego Fazio ezt szerette volna megelőzni azzal, hogy a folyamat közben is készített képeket. A “Sensazioni” 200 munkaóra alatt készült el.

diegokoisensazioni3-558x1024.jpeg

diegokoisensazioni5-614x1024.jpeg

diegokoisensazioni7.jpeg

 Forrás:Innen

Bilder oder Fotos hochladenLexiaguo egyike azon helyeknek a földön amelyekről nehéz elhinni, hogy létezik. Lexiagou valóban létező hely, Yunnan tartományban Dél-Kínában található a tengerszint felett 2600 méterre, Kunming város dél-nyugati részén. Az infrastrukturális hiányosságok miatt nem tartozik a turisták kedvelt célpontja közé, de aki egyszer járt itt, az biztosan nem felejti. A talaj vas-oxidokban gazdag ezért vörös. Ezen a helyen szinte minden talpalatnyi földet művelnek. A színek változatossága amiatt van, hogy a földek más-más család tulajdonában vannak akik különböző növényeket termesztenek. Egyes évszakokban eltérő színek dominálnak, a betakarítási időszakban a vörös szín az uralkodó, szeptemberben a fehér olaj virágok tündökölnek az egész hegyen.
Forrás.Érdekes világ
Bilder oder Fotos hochladenBilder oder Fotos hochladenBilder oder Fotos hochladen



Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...