2014. 03. 11.

Kedves látogatóm,....


11 megjegyzés:

Monika írta...

Ó,köszönöm szépen!!!! neked is szép legyen!!!!!

Zsuzsa írta...

Köszönöm szépen, nagyon szeretem a nárciszokat :-) Neked is a legjobbakat kívánom!

G.Marta írta...

Mammkám drága meg volt!!! Egész nap ejtőztem, a Pinteresten lógtam a lábam rá kényszerített. Azt tudom fekve is művelni. De az a lényeg, hogy fájni nem fáj semmim,
Ölellek!!

G.Marta írta...

Kedves Zsuzsa, már ezért is érdemes volt megtalálnom ezt a kedves képet, mert ezáltal szóltál hozzám. Nagyon köszönöm és azt is, hogy benéztél hozzám.Gyere, szólj máskor is!!

Gonda Hajnalka írta...

Jaj drága Márta neked is kívánom!!!! Ez a madárcsicsergés valami csodálatos!!!!! Egész nap elhallgatnám annyira megnyugtató!!!!
Puszillak
Én is rajta vagyok ám a pinteresten!!! Fanatikus gyűjtőként...

Gonda Hajnalka írta...

A pinterestem...
http://www.pinterest.com/szememtukreben/

G.Marta írta...

Na ez az igazi közös akarat! Te bejelentkeztél nálam követőnek, én is így tettem, pedig akkor még nem is jártam erre.

Én is az vagyok, fanatikus!!Nekem nagy segítség, mert azt fekve is tudom órákig csinálni, szeretek turkálni.Nálad is találtam szép régi könyveket, idézetekhez szépek lesznek. Köszi, hogy feltúrtad nekem is!!!♥♥♥

Monika írta...

:) Én meg majd mazsolázok a tietekből is, bár itt vannak az unokák 4 napig és a kicsi lánynak 39 fölött van a láza! Kérlek Márta,imádj érte ! Köszönöm! A szülőknek el kellett utazni.Gyógyszereink vannak.Én meg szabin.
Puszi!

Gonda Hajnalka írta...

Hát hiszek a véletlenekben... Voltam nálad sokszor kedves Márta (mindig bekukkantok, hogy vagy!) A pinteresteden is szétnéztem!!! Van mit!!! D:)) szeretem, mert olyan jó agymozgató"...az embernek beindul a képzelete! Mostanában keveset írok sajnos azokhoz sincs időm, akiket szeretek, mert minden időmet be kell osztani. 2 gyerek plussz nem olyan soká egyéni vállalkozóként körmözni" fogok. Azt is intézem és tanulok gyakorolok...képzésekre járok.
Szabad tudnom merre élsz te kedves Márta? Ki segít neked? Hogy boldogulsz? Tudod hihetetlenül tisztellek...azért ahogyan ezt viseled... A jó Isten legyen veled!!! Puszillak a Mátrából!!! A nevem pedig Hajnalka! D:)) A Flóra név a növények szeretete miatt ragadt rám. Nem is tudom miért de a Hajnalkát sosem tudtam elfogadni. D:))
Minden jót kívánok!!!! Ölelés

G.Marta írta...

Drága Flóra, kérdésedre válaszolva. A Nagyvárosban élek, betondzsungelben, DEEE kb. 500 méterre egyetlen gyermekemtől. Itthon még el tötyögök, mötyögök, magamat ellátom, a takarítás, bevásárlás marad másra. De ugye ez sem volt mindig így, de a betegség ezt hozta magával.
A Flóra nagyon szép nép, egy napon ünnepelnek bennünket!!
Köszönöm a látogatást, a hozzámszólást!!

G.Marta írta...

Drága Mónikám, remélem kicsinyke jobban van!! Gyermeknek nincs semmi gyógyító ötletem, amit felelősséggel mondhatnék.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...