2014. 02. 09.

Nehéz nap előtt állok...

...és természetesen félek. Félek az esetleges megmásíthatatlan igazságtól.
A nemrégiben történt agyi történésem miatt holnap koponya MR következik. Ennek okán nem csak az esemény következményei lesznek láthatók(ha  még most is láthatók), hanem most fény derül az igazságra odabenn. A fejemben. A vele kapcsolatos képességeimet már egy ideje kétségbe vonom, de eddig csak a kemókra gondoltam, ha hüleségeimre indoklást kellett keresnem.

Sorstársaim közül, akik már elmentek kettőnek is volt agyban áttétje és sajnos a műtét sem mentette, vagy hosszabbította meg életüket. Igen, tudom, hogy ez nem törvényszerű, de sajnos az esély hatalmas.
Napokon belül ki fog derülni az igazság, addig meg a rettegés van nálam napirenden. Hiába az elszántság, az elfogadás, jobb a boldog tudatlanság...szerintem. Ez gyávaság lenne?? Nem hiszem. Csupán gyarló emberi tulajdonság.
Csak az Úr irgalmában és a Szűzanya oltalmában bízhatom és nagyon remélem, hiszem, hogy velem vannak!

11 megjegyzés:

Éva írta...

Nehéz ilyenkor bármit is mondani.Az érzéseidet amit mondok úgy sem másítja meg, de azért mégis azt mondom hogy csak arra gondoljál hogy minden rendben van "odabenn" legfeljebb egy kis meszesedés van ami nagyon sokunknak van már ilyen korban.Szorítok érted nagyon! Csak jóra gondolni tudod, a másik verziót ki se mond!

Monika írta...

Drága Mártám! Nem tudlak felhívni,mert gégegyulladás kínoz, de imádságban sokat gondolok Rád! Veled van az Isten, a karjaiban hordoz, ez egészen biztos!!!!!!!!!!!!!
Ölellek!

G.Marta írta...

Köszönöm drága Évikém, Mammkám!

Katalin írta...

szeretném, ha hinnél a jóban, reményben
bízzál, nagyon szorítok érted

mancoka kertje írta...

Mártikám, tényleg nehéz napok előtt állsz. Én is csak azt tudom írni, mint az előttem lévők , hogy csak a jóra gondolj, csak azt erősítsd magadban! Tudom, nehéz, de erős vagy, menni fog ez neked. Remélem, hogy néhány nap múlva jó hírrel jelentkezel, ezért fogok imádkozni addig is.

VRJúlia írta...

Lélekben együtt!

aranyperzsa írta...

Szeretettel gondolok Rád!

G.Marta írta...

Drága Katikám, nagyon köszönöm a szorítást!!Ja és reménykedem. Holnap minden kiderül.

G.Marta írta...

Drága Margókám, Kedves Júlia! Nagyon köszönöm az együttérzést, az imádságot, a biztatást. Holnap már többet tudunk. Remélem jó napom lesz!!

G.Marta írta...

Kedves Aranyperzsa! Nagyon örülök, hogy megszólítottál, hogy gondolsz rám. Régóta nem jelentkeztél a blogodban,hiányoltalak. Vagy én vagyok elmaradva, lekésve valamiről?
Mondjuk egy új blogról? Pussszóka♥

aranyperzsa írta...

Nem maradtál le semmiről, nincs új blogom.:)
Valahogy most nincs annyi mutogatnivalóm, kevesebb az időm a számítógépre, és kicsit befeléfordulóbb is lettem, sokat olvasok és gondolkodom... de azért igyekszem a többieket követni:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...