2014. 02. 07.

Már most látszik, hogy fiúból van

Az erkélyről láttam, a járdán jött. Innen kb.50-cm-nek látszott,  talán 1,5 éves picurka, bizonytalan járásával, cumikával a szájában.  Hol anyja mellett, hol utána, de jött rendületlen. Fején sapka, hátán kis hátizsák, lábai között kis csomag. Anyja hiába nyújtotta kezét, ő már a cseperedő önállóság példáját mutatva, vonult kitartóan előre.
Egyszercsak a túloldalon jött, majd lassított egy motoros futár. Picurka megállt, az út felé fordult és anyjának kézzel lábbal magyarázott. A futár tőle vagy 10 méterre felállt a járdára, leállította a motort és bement a szemközti lépcsőházba. Picurka a motor felé fordulva gyökeret eresztett és csak nézte, nézte mozdulatlan. Picit eltávolodott anyja hiába hívta, oda se fordult, csak nézte ámulattal csodálata tárgyát.
A teljes extázis addig tartott, míg a futár ki nem jött és el nem robogott. Picurka ekkor hirtelen megfordult, és mint aki jól végezte dolgát, türelmesen váró anyjához szaladt.

2 megjegyzés:

Katalin írta...

NAGYON CUKI:))))

G.Marta írta...

Sajnos nem tudom olyan élvezetesen leírni, mint ahogy megéltem.De tényleg nagyon cuki volt, és olyan kis vagánynak is volt öltöztetve. Az is lesz szerintem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...