2014. 01. 31.

Nem jártam az onkológusnál...

Lehet ez struccpolitika részemről, de valójában kedden már tűrhetőre csökkent a fájdalom, csillapító nélkül is túl voltam az éjszakán. Na olyan hamar lebeszéltem magam a látogatásról, hogy azt bárki megirigyelhette volna. Az azóta eltelt napok hol ilyen, hol olyan minősítést kapnának.Egyelőre nem megyek, amíg nem muszáj, vagy míg nem visznek.

Valahogy olyan gondolataim vannak, hogy ha elkezdem a panaszkodást az onkológusnak, akkor nem lesz megállás.Az elmúlt 6 évben én még nem voltam nála, csak a kezelések, meg az előírt kontroll megbeszélése miatt. Szeretném ezt egyelőre a jövőben is tartani.

Van egy másik "életem" is a Hoxán. Ott is tapasztalom fórumokból, hozzászólásokból, hogy egyre több embert érint személyesen is ez a gyalázatos kór. Az onkológián pedig látom, hogy az elmúlt években szerintem legalább 3x-ra nőtt a betegek száma és ijesztően sok a fiatal. Borzasztó időket élünk!! Akit nem érintett még meg ennek a lehelete, az is tanulja meg becsülni az egészségét és tegyen sokat, nagyon sokat azért, hogy ezt megelőzze. Vigyázzon mindenki nagyon magára, családjára, szeretteire!! A bajt jobb megelőzni, mint küzdeni vele, ellene!!

4 megjegyzés:

mancoka kertje írta...

Mártikám, szerintem is helyesen cselekedtél. Jobb, ha magadat gyógyítgatod, mintha erősebb gyógyszerekre állnál át. Ebben az influenza közeli időben ne is menj tömegbe!
Örülök, hogy a fájdalmaid csökkentek! Csak így tovább! Arra gondolj, hogy te vagy a győztes, a kivétel! További jó egészséget, gyógyulást kívánok neked szeretettel Margó

Éva írta...

Ha nem érzed szükségét hogy menjél az csak jót jelent! Örülök hogy fájdalmaid csökkentek, maradjon is ez az állapot így. Igaza van az előttem szólónak hogy ebben az influenzás időszakban ne nagyon menjél közösségbe. Egészségemre amennyire lehet odafigyelek rendszeres szűrésekre járok, sajnos édesanyám ebben a csúnya kórban szenvedett ezért is kell figyelnem magamra még jobban! Vigyázzál magadra szép hétvégét!

G.Marta írta...

Köszönöm Mancókám, Évikém!! Szép napot, jó egészséget kívánok Nektek!

Monika írta...

Ó!A fájdalmakról valahogy lemaradtam.:( remélem,hogy egyre jobban vagy!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...