2013. 07. 18.

Az én csodám ma így néz ki...

..az újra virágzó orchideám. Nem tudom hogyan történt, de megtörtént. 3 cseréppel van,ugyanazon helyen, egyszerre, egyformán pátyolgatom őket, mégis csak ez az egy, ami összekapta magát és 9 csodálatos hatalmas virágot hozott. Még az utolsó nem nyílt ki. Olyan súlyt tart az az egy kis gizda szál, hogy karóztam, kikötöttem, talán így segíthetek neki. A másik kettő csak levéllel, meg gyökérrel turbózza magát.

6 megjegyzés:

Éva írta...

Ez valóban csodaszép!

Monika írta...

Csodálatosan szép!!!!meghálálta,hogy szeretettel nézegetted.:)

mancoka kertje írta...

Tényleg csodaszép lett! Gratulálok hozzá! Nagyon ügyes vagy, jól szeretgetted hogy így meghálálta. Nekem mindig sikerül kipusztítani őket, még soha nem tudtam virágoztatni. Már fel is adtam, nem szeretnek engem.

G.Marta írta...

Én is csodálom, már nem győztem kivárni, hogy a 9. virág is kinyíljon, ezért raktam így fel. Számomra azért csoda, mert ugyanazon helyen(északi ablak előtt)3 maradványt pátyolgattam, teljesen egyformán. 3-ból csak ez az egy szedte össze magát és megtáltosodott.

Máskor is pátyolgattam, de még soha nem hoztak ilyen erős, hatalmas virágokat, csak olyan kis gizdákat, max 2-3 virág egy vékonyka száron.

Czakó Mariann írta...

Csodálatos az orchideád Mártika, láttam élőben is !
Gratulálok a blogodhoz, nagyon tetszik a kívül-belül, ezentúl rendszeres olvasód leszek !
További jó blogolást kívánok ! :)

Czakó Mariann írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...