2013. 02. 25.

Fennforgás van...

...erkélyfelújítás formájában. Ez a ház a 80-as évek elején épült, azóta nem sok panelprolinak tellett rá, hogy felújíttassa. Az enyém talán soha nem kapott még festéket sem. Így vettem 2008-ban, aztán a felújítás végére nekem sem futotta, ...maradt. Tavaly a szomszéd ház 8. emeletéről az egyik előlap keretestől, üvegestől a földszinten landolt. Csodával határos, hogy a világos nappal ellenére, nem járt arra senki.
De jelzésnek nagyon jó lett, mert azóta én is aggódva figyelem az enyém sorsát, remélem holnapig kibírja. Reggel jön a szaki, megoldja a problémát. Én összehúzódom, ígérem átvészelem a mesteri megpróbáltatást....herótom van tőlük.
Ezek nem leszerelik, elviszik, megdolgozzák, visszarakják. Neeem, ezek mindent itt csinálnak a 4 nm-es erkélyen, meg gondolom a lakásban...a mocskot is. Na, majd kiheverem.... és jövök.

2 megjegyzés:

mancoka kertje írta...

Mártikám, nem irigyellek! Azóta talán már túl is vagy rajta és örvendezel a szépséges új erkélyednek. Mindenjót neked a munkák elviseléséhez! Én is irtózom minden "mestertől", nehezen szánom rá magam hogy beengedjem őket a portára, de a muszáj nagy úr.
Szép új erkélyes hétvégét kívánok neked! Margó

G.Marta írta...

Igen túl vagyok rajta, sikerült a pénztárcámon könnyíteni nem is kevéssel és ráadásul a biztosítóm már úgy elutasított, hogy még be sem nyújtottam a kárigényemet. Túl sokan csináltatjuk egyszerre, szerintem az a baj. Még az is lehet, hogy sokan vagyunk ugyanannál a biztosítónál.

Szép, derűs hétvégét kívánok oda a miskolci tájra!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...