2012. 11. 11.

Vasárnapi ima (unitárius)


Örök Isten szerető jó Atyánk, ki teremtője és megtartója vagy mindennek,  szivünk  hálás  érzelmeivel  emeljük hozzád lelkünket. Hétköznapi foglalkozásunkat félbe hagyva, szent hajlékodba jöttünk. Csak azt szeretnők, ha  minden gondolatunk a Tiéd lehetne e napon. 
A mindennapi élet zsibongó zajából. örökös küzdelméből kiszakítva  magunkat hitünk és bizalmunk magasztos erejével imádunk Tégedet.Imádkozó érzések között merengünk el jóságod és szereteted csoda  dolgain, bölcsességed és hatalmad dicső alkotásain. Nevedet ajkainkra véve magasztalunk mindenért, amit velünk cselekedtél. 
Légy áldva, hogy most is színed eleibe bocsátottál, hogy lelkünk imáját Hozzád  küldjük oltalmadért, jóságodért s megelégedést keresve, el nem múló,  megmaradó kincsekért fohászkodjunk.  
Megbocsátó lelked erejével ölelj magadhoz minden sorsban és  helyzetben. Tedd gazdag áldások forrásává reánk nézve azokat a  pilla natokat, melyekben imádkozó szívvel előtted  állunk. Add, hogy Szent  Fiad, az Úr Jézus szelleméből nyerjünk most új erőt a küzdelemre. 
Ápold bennünk a tiszt hitet növeld bizalmunkat gondviselésed erejében, töltsd meg szívünket azzal a szeretettel, mellyel Jézus  szertejárt és jót tett mindenekkel. Szent fiad nevében kérünk, halIgasd  meg könyörgésünket most és mindörökké. Ámen.

2 megjegyzés:

Monika írta...

Köszönöm!!!!!

G.Marta írta...

Legyen derűs, szép vasárnapunk az Úr áldásával!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...