2012. 11. 17.

Adventre készülve

Van két napja, hogy épp csak bekukkantottam ide. Más irányú elfoglaltságom lekötött annyira, hogy estére eléggé elfáradjak., ez eredményezte, hogy innen szabadságoltam magam. Na de nem is kötelező ide minden nap írni, igaz?

A napokban döbbentem rá, hogy már csak 5 hét van karácsonyig, adventig pedig csak kettő. A készülődést az adventi díszítésekhez már el is kezdtük, a hozzávalók bevásárlása megtörtént. Tavaly elég sok hópehely épségben került le az ablakról, ezért ebből csak "feltöltésre" van szükség.


Adventi koszorú most nem fog készülni, idén csak jelzőfény kerül az ablakba, hetenként egy-egy újabb gyertyával. A horgolt karácsonyfa díszek frissítése tegnap megtörtént, ma lesznek vasalva és gombostűvel kihúzgálva száradáshoz. Az ollózott, hajtogatott díszek készítése adventig naponta fog történni, hiszen van kinek ajándékozni.

Még segédlet a pinterest.com oldalról, ha esetleg kedvet kapnál a hópelyhekhez:



2 megjegyzés:

Monika írta...

Régóta készítek ilyen kivágott papír hópelyheket,annyira szépek!!!!És nem kerülnek sokba,öröm kihajtogatni őket a vágás után.Mint gyerekkorunkban.:)
Köszönöm a mintákat!

G.Marta írta...

Nagyon szívesen , örülök hogy tetszik.Én arra emlékszem, hogy kisiskolásként még ollót nem használtunk, így tépkedni kellett.Lehet, hogy oviban csináltuk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...