2012. 10. 18.

Most ilyenre van szükségem.....


..ami lecsendesít, de aztán felráz, magamhoz térít. Ma azon kívül, hogy sóskaszószt, hozzá krumplipürét főztem, meg sütöttem egy fél csirkemellet, csak ezzel a blogommal voltam elfoglalva, amiből semmi nem látszik, pedig a tehetetlenség kivette az erőmet.. 
Kedves Olvasóm, Mammka figyelmeztetett, hogy ha itt hozzám szól egy megjegyzéssel, a szöveg teljesen halvány zöld betűi miatt szinte nem is látszik a megjegyzések fehér alapján.

Gondolom ezt más is tapasztalja. A baj csak az, hogy nálam ez teljesen másképp látszik. Nálam felugrik egy fehér oszlop, ahova lehet írni fekete betűkkel, meg ott vannak esetleg mások megjegyzései is ugyanilyen formában.
Tehát nálam csodálatos a leányzó fekvése, jó lenne, ha mindenkinél így látszana. 
Másnak is van problémája ha hozzám szeretne szólni, mert Mancóka már kénytelen volt a saját blogját erre használni. Próbáltam megoldást találni, de nem sikerül. A Blogbajokban semmi ehhez hasonló probléma nincs, tehát nem lett segítség számomra.
Már másra nem tudok gondolni, mint arra, hogy nem ugyanazt a felületet használjuk, ezért nem egyformán érvényesülnek a beállítások. Amikor elkezdtem a blogolást az elején kérdezte, hogy melyik felületet választom én az újat kértem. De az eltelt időben volt olyan, hogy egyszercsak minden másképp működött, de megtaláltam és visszatértem az új felületre. Most ott tartok, hogy valójában nem tudom, hogy hol vagyok(hahahaha), de nem is találom, hol lehet ezen segíteni.

Megkérem, aki olvas és régebbről a Hoxáról ismer, írjon nekem ott jelzésként privit, - ha itt problémás hozzám szólni - , hogy kinél most hogy néz ki itt az alap meg a betű. Hátha segített valamit a kinézeten a délelőtti bohóckodásom. Köszönöm!!!

4 megjegyzés:

mancoka kertje írta...

Mártikám, most talán sikerülni fog, akkor nem volt hiábavaló a "bohóckodásod".
Szép napot neked!

G.Marta írta...

Nagyon köszönöm, hogy újra meglátogattál és írtál. Az a baj, hogy nálam eddig sem volt látszatra semmi probléma, csak a kedves Olvasóimnál.
Jó lenne azt tudni, hogy most
milyen színben látjátok nálam a "világot". Fehér alapon milyen betű??? Jól látható, olvasható?? Az is lehet, hogy még Ti sem egyformán.
Szeretnék a végére járni...

apimami írta...

Nem tudom Mártikám aktuális-e még,a hozzászólásom,de jelzem,hogy én nagyon jól látom az írásaidat,de azt is amit én írtam.
Fehér felugró ablakban fekete betű..))
Puszillak!

G.Marta írta...

Még nem sok visszajelzést kaptam, de eddig mindenkinél jó a hozzászólás külalakja, jól olvasható. Köszi Piroskám!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...