2012. 10. 24.

Ki kell mozdulnom itthonról

Este hétkor orvosnál van jelenésem, lejárt a szakorvosi javaslat az egyik gyógyszeremre meg kell újitani. Kivételesen a lányom fog elvinni, nem taxizok.
Ezt most úgy gondolom, hogy magamnak köszönhetem, mert meg mertem cáfolni a háziorvost, miszerint nincs más gyógyszer a problémámra(persze előtte itt a neten rendesen körbejártam a témát). Na erre fel is fedezte, hogy nov 5-én lejár a szakorvosim. Ha nem feszegetem a dolgot, észre nem veszi, az biztos. Baja velem semmi hónapról hónapra, mert a havi recepteket a professzor-asszony(az asszisztens) intézi.

Kénytelen leszek szinte egész nap vízszintben lenni, hogy még este is tudjak cipőt húzni. A fekvésben meg a csípőm szokott szétszakadni. Tehát röviden, ....nyűgös napom lesz és itt fogok barangolni, mert nézegetni, keresgélni fekve is tudok.

2 megjegyzés:

mancoka kertje írta...

Remélem jól sikerült a tegnapi kiruccanásod, és találtak neked valami hatékonyabb, jobb gyógyszert! A keresgélésed pedig biztosan eredményes volt, és megosztod majd velünk is az érdekesnek, hasznosnak tűnő felfedezéseidet.
Derűs szép őszi napot kívánok Neked!

G.Marta írta...

Sajnos nem úsztam meg egy menettel. Ma reggelre labor lett előírva, aztán tegnaphoz egy hétre újra a rendelő. Csak, hogy ne legyen egyszerű semmi.

Keresgéltem és találtam, de ezen kívül még két helyre osztogatom. Az egyik a másik blogom, amit megtalálsz a www.remenykelto.eoldal.hu oldalon, a másik ahova rakosgatok az a Pinterest, annak a linkje ide a jobb sávba fel van rakva.
Már hűvös napok vannak, de ezeknek is meg van a maga szépsége, egész biztos megtalálod. Egy jó könyv, egy film, egy jó relax, stb.
Legyen szép napod!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...