2012. 10. 15.

Esetleg, ha érdekel....filmajánló



Ajánlanék egy léleksimogató trilógiát a YT-ról. Az első része a Feleség kerestetik, ez egyben fel van töltve, de
a második rész A szél ellenében és a harmadik a Téli vendég epizódonként 8-9 részben. Ez különösebb problémát nem jelent, mert jobb oldalon sorban kínálja fel a következő részt, tehát folyamatosan lehet nézni. De ha megnyitod a feltöltő YT fiókját, az első rész után automatikusan indítja a következőt.
Glenn Close a főszereplője  akit én Meryl Steep után a legjobban szeretek. Régebben láttam a Halmark csatornán és nagyon tetszett. Szép a történet, csodásak a színészek.

http://www.youtube.com/watch?v=M2Y8p2NFi8k

Nem értem, miért nem nézhetünk ilyen filmeket a TV-ben, nem hiszem, hogy megfizethetetlenek lennének. Nappal és este szinte csak krimi, akció, horror, vámpíros filmek mennek, családi, vagy vígjáték csak úgy, hogy zsinórban egymás között osztogatva 6-8-szor ismétlik. Éjszaka adnak olyan filmet, amit 6 éven felülieknek ajánlanak. Ne csodálkozzunk, ha a híradók is már csak arról szólnak, hogy megölte, elütötte, kifosztotta...megverte...stb. A média csak az erőszakot ontja, az érzelmekről, szeretetről semmi nem szól. Nem ezt vártam a nagy médiahatóságtól, hogy hagyja eddig süllyedni a színvonalat.

Remélem tetszeni fog és nem fogsz csalódni kedves Olvasóm!! Jó szórakozást kívánok!!

4 megjegyzés:

Monika írta...

Ó,nagyon szépen köszönöm!!!!!!Már a fotón látszik,hogy tetszeni fog.:)

G.Marta írta...

Örülök, hogy sikerült jót választanom, jó szórakozást kívánok!!!

Monika írta...

Belenéztem kicsit, és rájöttem,hogy valamikor nagyon régen én ezt már láttam,de szerintem csak az első részét.Még 1x köszönöm!!!!!És MINDENBEN igazad van!!!!

G.Marta írta...

Szívesen!!! Ha ilyen nagy örömet szereztem, gyakran fogok ilyet csinálni!!!

Én szinte már nem is nézek TV-t, pedig korábban szerettem, de sajnos már nincs mit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...