2012. 10. 23.

5 ok, amiért reggel citromos vizet kellene innunk


1. ok

Ez a legegyszerűbb módja, hogy megőrizzük vérünkben az oxigént, a biztonságos pH szintet, ami segíti a test öngyógyító folyamatait, hogy a harcot mi nyerjük a nemkívánatos betegségekkel szemben  
Sok embernél, aki harcol a rákkal, a szervezet lúgos pH szintjének tartásával már megállt a daganat növekedése már több, mint 7 éve. Összpontosítanak a lúgosító ételek italok fogyasztására.
Érdemes rendszeresen ellenőrizni a szervezet pH értékét a gyógyszertárban kapható teszt csíkokkal. Ügyelni kell arra, hogy az elfogyasztott ételek 70 %-a 
friss, nyers, zöld étel legyen, ezzel érhetjük el a legjobb eredményt. Ennek megvalósításhoz nagy segítség, a színten tartásához pedig a legjobb megoldás a citromos víz.

2. ok

A bőr tiszta és ragyogó lesz. A citromos víz kiválóan alkalmas arra, hogy hidratálja bőrünket belülről kifelé. Lemon is tartalmaz sok C-vitamin, ami segít a ráncok és foltok eltüntetésében.

3. ok

Ez egy rúgás ami elindítja az emésztőrendszert. Egy nagy pohár citromos víz egy nagyszerű módja annak, hogy jól kezdd a napot. Arra ösztönzi a májat, hogy epét  termeljen, ami segédanyaga az emésztésnek. Ez vízhajtó is, amely segít a vesét is megtisztítani. Segít a gyomorégés és székrekedés megszüntetésében.

4. ok

Segíti a fogyást. Ha a szervezet lúgos állapotban van, a fogyókúra gyorsabban hoz eredményt.. Citromban magas a rost pektin, ami segíti  a gyorsabb anyagcserét.

5. ok
Ez segít leszokni a kávéról.  Ha már megvolt a teljes pohár citromos víz nem fogod annyira kívánni a kávét.  Több nap után pedig úgy érzed, hogy a citromos víz jobban felébreszt, mint a kávé. 


1 megjegyzés:

Sári mama írta...

Erről hallottam már és próbáltam is. Tényleg így van! Egy ideje vissza szoktam a kávéra, pedig sokkal jobban éreztem magam amikor citrommal indult a nap.
Mártikám, citrommal ébredést kívánok Neked!
Holnap veszek is citromot, ha nem hiánycikk!
Puszi és de jó, hogy eszembe juttattad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...